Źródła błonnika
- 425 Views
- Redaktor gcv.pl
- 25 lutego 2019
- Twist Power porady
Duże ilości błonnika znajdziemy w:
miękkich częściach owoców oraz warzyw;
fasoli;
jęczmieniu;
owsie.
Sięgając po owoce, nie obierajmy ich ze skórki. Kupując produkty zbożowe, wybierajmy te, które nie zostały mocno oczyszczone.
Śledź nas na Facebooku!

Popularne tematy
Najnowsze artykuły
- 6 kwietnia 2022
Napój hipo-, hiper-, izotoniczny
- 13 marca 2022
Dlaczego warto rezygnować z tłuszczy trans?
- 12 lutego 2022
Rośliny tylko ekologiczne
- 14 stycznia 2022
Rozwiązanie dla osób z nadwagą
Pozycjonowanie zapewnia:
Napój hipo-, hiper-, izotoniczny
Dlaczego warto rezygnować z tłuszczy trans?
Rośliny tylko ekologiczne
Rozwiązanie dla osób z nadwagą
Na skurcze łydek i nie tylko
Czym jest Cholina
Pieczywo i makarony przed maratonem
Wapń – budulec kości